Meditatie.live

Meditatie.live is een andere manier van samen mediteren. Elke maandag tot en met vrijdag is er een live online meditatie van drie kwartier. Je hoeft er dus de deur niet voor uit, maar je kunt de meditatie gewoon thuis doen op je eigen bank, stoel, bed of kussen.
Het platform Meditatie.live is er voor iedereen die thuis wil mediteren en ontspannen. Met slechts één klik op je computer, tablet of telefoon heb je toegang tot ervaren meditatietrainers. Iedere trainer heeft een andere achtergrond en stijl van mediteren. De trainer heet jou welkom bij zijn meditatie op zijn of haar vaste tijdstip. Je hoeft slechts in te loggen op het moment dat de meditatie start. De trainer verschijnt live in beeld en is voor iedereen te horen en te zien. Als deelnemer ben je niet zichtbaar, maar je kunt wel direct communiceren met de trainer met behulp van de chat.
Zelf ben ik één keer in de drie weken op de dinsdagavond live aanwezig met een meditatie. In mijn meditaties wil ik jou begeleiden in het aanwezig zijn in het moment en met open nieuwsgierige aandacht bij de directe eigen ervaring te blijven en deze te verwelkomen. Hierdoor kun je effectiever omgaan met stress, pijn, verdriet en alle andere dingen die het leven je ongevraagd voorschotelt. Ik zou het leuk vinden als ik je kan ontmoeten via dit nieuwe meditatie platform. Vriendelijke groeten, Menno

De meditatie

De meditaties die ik geef zijn mindfulness meditaties. Deze bestaan uit de kalmte- en hart meditatie. De kalmte meditatie richt zich op de bewuste, oordeel vrije aandacht in het huidige moment en de hart meditatie begint met mildheid, respect en waardigheid in de omgang met jezelf.
Tijdens de meditatie is er ruimte voor kwetsbaarheid en de vraag hoe je om kan gaan met de kleine en grote dingen in jouw dagelijks leven die je herinneren aan de kwetsbaarheid.
Hoe je goed voor jezelf kan zorgen en ruimte kan geven aan de ander als je leven onder druk staat.
De meditaties duren 20 tot 30 minuten. Daarna is er tijd om je ervaring te delen of vragen te stellen over de meditatie en de dagelijkse mindfulness beoefening.

Hoe werkt het precies?

Bij "reserveren" kan je, nadat je je naam en e-mail hebt ingevuld, aanklikken welk abonnement je voorkeur heeft. Een jaar abonnement is het voordeligst. Je betaald dan € 10.- per maand. Een half jaar abonnement is €12,- per maand.
Via Meditatie.live ontvang je per e-mail een betaal link. Zodra je betaald hebt krijg je per e-mail van Meditatie.live je wachtwoord toegestuurd en heb je direct toegang tot:
* iedere werkdag een nieuwe live meditatie of ontspanningsoefening * je hoeft de deur niet uit om deel te nemen * ervaren trainers helpen je om te ontspannen * tijdens de uitzending kan je live communiceren met de trainer * op het forum van de trainer kun je vragen stellen *Alle meditaties kun je gelijk terugkijken in het archief.

Reserveren

Wat leuk dat je een activiteit wil reserveren. Vul je gegevens hieronder in en vul in aan welke activiteit je wil deelnemen. Je ontvangt van ons een bevestiging van je reservering. Heb je vragen? Neem gerust contact op.